Uusi yhteistyökumppani

RayTuula

 

Läppärini hajottua blogini on nyt hieman jäljessä. Tätä kirjoittaessani olen jo Australiassa. Olen hiljalleen kirjoittanut lisää postauksia. Niiden julkaisua odotellessa minulla on ilo kertoa, että matkaani on lähtenyt sponsoroimaan suomalaisomistuksessa oleva, Australiassa toimiva yritys nimeltä Cast-In solutions.

Ray kuuli matkastani ja halusi yrityksensä tukemaan matkaani. Minulle sponsoroitiin GoPro-videokamera, varaosia pyörääni sekä Australialainen sim-kortti.

Vaikka minulla ei olekaan aikaa editoida videoita tien päällä, uusi videokamera tulee tarpeeseen vanhan kamerani hajottua. Toivon tekeväni matkastani dokumenttielokuvan matkani jälkeen ja matkani viimeisten vaiheiden kuvaamatta jääminen olisi ollut katastrofi.

Australiassa ylitän valtavia aavikoita äärimmäisen raskaaksi lastatulla pyörällä. Matkallani on vähän, jos lainkaan mahdollisuuksia löytää varaosia tai korjaamoja. Erityisesti pinnojen katkeaminen on suuri riski ja minulle sponsoroitu pinnatyökalu, vararengas ja ketjuöljy tulevat olemaan turvallisuuteni kannalta oleellisia.

Yleensä en ole ostanut paikallista sim-korttia, mutta siitä on ollut jo nyt äärimmäisen iso apu. Voin ottaa yhteyttä tien päällä minua majoittaviin ihmisiin, kertoa reittisuunnitelmani ja sijaintini ja hädän hetkellä ottaa yhteyttä. Telstran liittymällä on Australiassa paras kuuluvuus ja minulla on siihen rajoittamattomat puhelut, tekstiviestit ja suuri datakapasiteetti. Parempaa liittymää en olisi voinut toivoa.

Oman turvallisuuteni takia ilmoitan Raylle aika ajoin sijaintini ja tulevat suunnitelmani. Ray asuu Sydneyssä ja on ollut rauhoittavaa, kun matkaani seuraa maassa asuva henkilö, joka voi antaa minulle tietoa tulevista aavikkotaipaleista ja huomioon otettavista asioista. Odotan innolla tapaavani kasvotusten.

Lämmin kiitos matkani tukemisesta.

 

 

6 ajatusta aiheesta “Uusi yhteistyökumppani”

  1. Upeaa, että Cast-In solutions on lähtenyt sponsoroimaan matkaasi. Mielenkiinnolla odotan tulevaa dokumenttielokuvaasi. Turvallista matkaa kohti unelmasi loppuhuipennusta. ??. Pike

    1. Kiitos Pike, minustakin on mahtavaa, että he ovat osa projektiani. Löysin hyvän sponsorin 🙂

  2. Onpa huojentavaa kuulla, että sait sponsorin tuolle matkalle! Ehdin jo vähän huolestua… Turvallista matkaa edelleen! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *